Copywriting...

Je magische elixer. De reden dat iemand in actie komt en z’n pinpas pakt. Maar, copywriting kan ook de bottleneck zijn die jou remt in je zichtbaarheid en sales. Omdat je de magie nog niet in de vingers hebt. Je kan het leren.

Ik help je graag op weg. Hierbij ontvang je 5 copywriting tips voor direct meer saleskracht op je website.

Er is een nieuwe wereld te ontdekken, begin hier. Hit the button below. (Je hoeft alleen maar een klein beetje te geloven in magic.)

Mindset

Goede inspirerende teksten schrijven heeft meer te maken met straalkracht dan met overtuigingskracht. Ik help je stralen. Jij hoeft alleen maar jezelf te zijn.

Missie

Wie is je ideale klant en wat wens je dat hij of zij gaat bereiken. Je missie verwoorden, dat is hoe je jouw tribe raakt, meeneemt en tot actie beweegt. Zet kleine stappen met grote resultaten.

Methode

Zet je verbeeldingskracht om tot verwoordingskracht en bied je klanten oneindig veel kansen om te groeien. Waardoor jouw bereik soepel meegroeit.

Wat is jouw straalkracht?

Ieder mens heeft iets unieks. Maar niet iedereen weet hoe zij dat kunnen omzetten tot succes. Wanneer je de kennis hebt om jouw visie helder te verwoorden, dan ga je vliegen. Groei doormaken.

Iedere gedachte, ieder idee begint met een beeld. Een visie. De manier waarop jij dát beeld helder verwoordt is je geheime ingrediënt tot succes. Ik help je je verbeeldingskracht om te zetten tot verwoordingskracht. Laat copywriting echt voor je werken.

"Think in Magic. Expect Miracles."

Je zit op goud!

Jij fascineert mij. Ja jij. De ondernemer. Wonderbaarlijk als je erover nadenkt wat de creatiekracht die jij bezit allemaal kan.

Veel ondernemers zien dit wonderbaarlijke niet in zichzelf. Nemen het voor lief. Maar de kunst zit hem juist in de bewustwording dat wat jij doet echt bijzonder is. Je bent een wildheart rebel, een warrior.

Mijn missie is dat ik je wil helpen die bewustwording te vertalen naar een heldere boodschap. Duidelijke taal met call-to-action. Verkopen is mooi. Het is het uitwisselen van energie, hulp en intenties.

De woorden die je gebruikt doordat je afstemt op stilte. De woorden die opkomen omdat je weet wie je klant is. Dat is echt een geweldig proces. Geloof in wat je klant bijzonder maakt en zeg dat.

De antwoorden liggen altijd al in jezelf. Het echte werk, de echte shift zit hem in het durven stralen. Laat jezelf zien, horen en vooral voelen. Je zit werkelijk op goud, je hebt je elixer al. Leer het gebruiken. 

In liefde,

Emily Mattaka –  Content Coach

 

Gratis Copywriting Tips