Jouw Content Coach

Een waardevolle boodschap, gekoppeld aan een kickass product of service. Gebracht met het inzicht om iemand werkelijk te raken. Isn’t that what it’s all about?

Bijna 15 jaar geleden tijdens mijn 1ste jaar journalistiek schreef ik een artikel over hoe een vriend van me opkwam voor een ander. In die tekst haalde ik, onbewust, zijn kernwaarden aan. Ik had gevoeld wat hem echt bewoog, wat hij echt belangrijk vond. Namelijk; respect, eerlijkheid en rechtvaardigheid. Waardes die passie teweegbrachten, strijdbaar maakten en hem in het hart raakten. Die tekst is hem altijd bijgebleven. Mijn leraren waren niet erg onder de indruk, want het was geen objectieve beschrijving van het incident, maar mijn vriend is tot de dag van vandaag trost én dankbaar dat ik hem begreep. Dat is wat communicatie kan doen. Zelfs na 15 jaar, nog steeds indruk maken.

De jaren daarna ben ik die visie verloren, ik werd journalist en later content-marketeer. Ik werkte rationeel, strategisch en volgens het boekje. But that ain’t me, het jasje paste niet meer. Na een coaching opleiding in 2014 ben ik teruggekomen bij mijn gevoel. Ik ben een wildheart rebel en durf die passie in te zetten in alles wat ik doe. Daadkracht, respect en vooral liefde zijn nu de tools die ik omarm en inzet. Doe je mee? Ervaar wat het je blijvend kan opleveren.

Only work from the heart will inspire others

Dare to be Different

Wanneer je communiceert vanuit liefde ga je merken dat je helemaal jezelf kan zijn. Het voelt als thuiskomen. Woorden gaan stromen, ideeën blijven zich aandienen. It’s all about trusting yourself. Verwonder over wat je nog meer allemaal kan, hoe je je bedrijf gaat zien groeien en wat je teweeg kan brengen bij anderen. Met de Wildheart Strategie creëren we jouw boodschap vol intentie en zoeken we naar de meest passende klantenrelaties, voor je product of service. Zodat je niet alleen overtuigt, maar een wederzijdse liefdesrelatie opbouwt.

content creator, copy, coaching, content, content marketing, copywriter, copy coach

'Inspire others'

M'n Creatieve Partners

Ook allemaal mensen waar ik stiekem ooit een beetje verliefd op ben geworden, doordat ze badass skills hebben, maar ook omdat ze met passie werken. Zij creëren blogs, social media posts, copy, foto’s en video’s voor klanten die echt geen tijd hebben. Doe gratis de Conscious Communicatie Check en leer waar je snel online winst kan behalen.

 

Creatieve Partners

growth hacking, content marketing, content creation, copy

Loes Huibers

Miss Growth Hacker

social media marketing, content creator, content marketing, copy

Romy van Rooy

Social Media Prinses

video content, content marketing, content creation, copy

Jurrit & Machlon

Video Artists

content, content marketing, English

Gracy Goldman

Gepassioneerd Storyteller

Content, content creator, online identity, content marketing, new website

Toos Nauta

Fotograaf & Online Stylist

content creator, copy, coaching, content, content marketing, copywriter, copy coach

Coralie Rocque

Web Identity Designer

content creator, copy, coaching, content, content marketing, copywriter, copy coach

Jan te Pas

Logo Lover

photography, content marketing, social media marketing, content creation, copy

Rik Braune

Senior Fotograaf